var div = 5;var sliderEnabled = true; function scrFol() { var ad = document.getElementById( 'slider' ); var dPos = ( document.all ) ? document.body.scrollTop : window.pageYOffset;if ( ( dPos == 0 ) && ( document.all ) ) dPos = document.documentElement.scrollTop;dPos += 50; var cPos = parseInt( ad.style.top ); if ( cPos == 0 ) cPos = dPos-1000;var posDif = dPos-cPos;if ( ( ad.style.display == 'none' ) && ( sliderEnabled ) ) ad.style.display = 'block';if ( posDif > 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.ceil(posDif/div))+'px'; else if ( posDif < 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.floor(posDif/div))+'px';if ( sliderEnabled ) setTimeout( 'scrFol()', 20 ); } function closeFollowSlider() { sliderEnabled = false; document.getElementById( 'slider' ).style.display = 'none'; } setTimeout( 'scrFol()', 2000 ); -->
Események
Jelenleg nincsenek események.
E-Kréta Napló
Hirdetés
Szinyei Times
Hirdetés
Alapítvány
Szinyei Merse Pál Alapítvány Adószám: 19672988-1-42
Közvetlen támogatás nyújtható átutalással az alábbi számlaszámra: Szinyei Merse Pál Alapítvány 11706016-20726380
1%
Támogassa Ön is adója 1%-ával iskolánk alapítványát!
Hirdetés
Az eddigi felajánlásokat köszönjük!
Naptár
<-  Április 2020  ->
HK SzCs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Ma van az év 155. napja Szökőév? - Igen! -
Hétköznap/hétvége: Hétköznap

Idő: 08 óra, 55 perc.
Internetidő: 330 (Swatch)
Időszámítás: Nyári
Horoszkóp:
Ikrek (május 21. - június 21.)
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa591
mod_vvisit_counterEbben a hónapban4396
mod_vvisit_counterÖsszesen (2010.09.01. óta)3124710

Az Ön IP-címe: 18.204.227.117
Névnap
Ma 2020. június 03., szerda, Klotild és Cecília napja van. Holnap Bulcsú napja lesz.
Iskolai Információk

ECDL
Hirdetés
Magyar Mk. oldala
Hirdetés
Comenius Project
Comenius Project
Hirdetés
TÁMOP
Hirdetés
TÁMOP 3.14
Hirdetés
Digitális Témahét'18
Hirdetés
Digitális témahét'17
Hirdetés
Digitális témahét'16
Hirdetés
Pénz7
Hirdetés
FTH'17
Fenntarthatósági Témahét 2017
Hirdetés
MS Office365
Hirdetés
e-Twinning
Hirdetés
Hirdetés
Az iskola és az ECDL vizsgaközpont számítógépeit a G-DATA szoftverei védik.

Üdvözöljük weblapunkon!

Kedves Tanulók! Kedves Szülők!

A kitöltött kérdőívekben jelzett igény alapján egyelőre az itt található konzultációs órákat biztosítjuk azok számára, akik jelentkeztek. A konzultációs órák hossza 45 perc. Több óra még egyeztetés alatt van, az újabb időpontokat is kihirdetjük később.

A tantermekben rendelkezésre áll kézfertőtlenítő, de javasoljuk, hogy mindenki hozza magával a sajátját.

Kérjük az épületben a távolsági szabályok betartását.

Aki még szeretne részt venni a konzultációs órán azok közül, akik nem jelentkeztek, kérjük, hogy mindenképpen jelentkezzen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen!

 

 
Kedves Diákok! Az idei tanévet már a digitális munkarendben fogjuk zárni. Lehetőség van arra, hogy a digitális munkarend tapasztalatai alapján egyéni vagy kiscsoportos foglalkozásokat szervezzünk június 2-től (a Kormány 220/2020. (V. 22.) Korm. rendelete az iskolák 2020. júniusi működéséről, 1.§ (1) és (2) alapján). A technikai megvalósítás érdekében kérem, hogy töltsétek ki a kérdőívet szüleitekkel egyeztetve azzal kapcsolatban, hogy szeretnétek-e valamely tantárgy(ak)ból kiscsoportos konzultáción részt venni a tananyag elmélyítése, gyakorlása érdekében. A konzultációkon a részvétel önkéntes, sem a megjelenés, sem a meg nem jelenés nem hozhat senkit hátrányos helyzetbe az adott tárgyból és más tárgyból sem, ezt a lehetőséget úgy kell biztosítanunk, hogy közben a digitális munkarendű oktatás is folytatódik. A részleteket az igények felmérése után tudjuk kidolgozni. Arra is lehetőség van, hogy ebédet igényeljetek, ezt is a kérdőíven kérem jelezni. Köszönöm, hogy mindenki kitölti a kérdőívet május 27. szerda este 8 óráig! A kérdőív linkje::

Módosítás: ( 2020. május 26. kedd, 09:58 )

 

Sok sikert kívánunk az érettségizőknek! Az iskolánkban megszervezett érettségi vizsgákkal kapcsolatban itt érhetőek el a legfontosabb tudnivalók, kérjük, hogy ezeket mindenki olvassa el, kérjük, hogy az érettségi vizsgákon ennek megfelelően vegyen részt mindenki, segítve ezzel is a vizsgák zavartalan, biztonságos menetét! Előre is köszönjük az együttműködést!

Módosítás: ( 2020. május 01. péntek, 21:13 )

Bővebben...

 

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

Megkaptuk a felvételi eljárás hivatalos végeredményét, mindenkit levélben értesítünk a döntésről. Tekintettel a rendkívüli helyzetre, mivel nem tudjuk, mennyire nő meg a postai kézbesítés ideje, kinek milyen lehetősége van levelet átvenni, itt elérhetővé tesszük a felvett tanulók listáját (ide kattintva érhető el). A táblázatban tagozatkódonként találják meg az oktatási azonosítót vagy a jelentkezéskor megadott jeligét. Ebben a tanévben 1161 tanuló jelentkezett hozzánk, 140 tanulót tudtunk felvenni, a lista mindenkinek az azonosítóját vagy jeligéjét tartalmazza, aki felvételt nyert iskolánkba. Minden férőhelyünk betelt, nem hirdetünk pótfelvételit.

A felvett tanulók a felvételről szóló levélben kapnak értesítést a további tudnivalókról, amennyiben május 3-ig nem érkezik meg hozzájuk a levél, kérjük, hogy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen ezt jelezzék, akkor email-ben küldjük el a postán kiküldött levelet.

Az elutasításról szóló határozatban az elutasítás oka is szerepelni fog, ezzel kapcsolatban sem email-ben, sem telefonon nem áll módunkban felvilágosítást adni. Amennyiben május 6-ig nem érkezik meg a levél, kérjük, hogy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen ezt jelezzék, ekkor email-ben küldjük el a postán kiküldött levelet.

Kérjük, hogy a felvételivel kapcsolatban semmilyen más kérdéssel ne keressék iskolánkat, a levelek megérkezéséig türelmüket kérjük, sem telefonon, sem email-ben nem áll módunkban bővebb tájékoztatást adni.

Módosítás: ( 2020. április 24. péntek, 11:10 )

 
Tájékoztatjuk az érettségi vizsgára jelentkezetteket, hogy a 119/2020. (IV. 16.) Korm. rendelet szerint 2020. április 21-én, éjfélig lehet benyújtani az érettségi vizsgajelentkezés módosítására vonatkozó kérelmet iskolánkhoz!
A kérelemben kezdeményezhető:
  • a jelentkezés törlése,
  • a jelentkezés szintjének módosítása emelt szintről középszintre,
  • kizárólag idegen nyelv esetében a jelentkezés szintjének módosítása középszintről emelt szintre.

A határidő elmulasztása jogvesztő!
Kérdés esetén is ezen a címen tudnak az iskolavezetéshez fordulni.
A kérelem formanyomtatványa itt található, de a teljes tájékoztatás megtalálható és a kérelem is letölthető ezen a linken: https://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/2020tavaszi_vizsgaidoszak/vizsgajelentkezes_modositasa/
Az előrehozott, valamint az érettségi bizonyítvánnyal nem rendelkezők szintemelő vizsgáinak törlését nem kell kérelmezni, a jelentkezéseket az Oktatási Hivatal hivatalból törölte.
 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL