3. InternetBiztonság Nap

2024. február 16.
Bővebb részletek a plakátra kattintva!

Új könyveink

1% - Támogatás
Támogassa Ön is adója 1%-ával iskolánk alapítványát!
Hirdetés
Az eddigi felajánlásokat köszönjük!
A tanév utolsó napja

A nyári szünetig
(2024. június 21.)
hátralevő idő:

Countdown Timer

Naptár
<-  Szeptember 2024  ->
HK SzCs P Sz V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Ma van az év 60. napja Szökőév? - Igen! -
Hétköznap/hétvége: Hétköznap

Idő: 09 óra, 21 perc.
Internetidő: 390 (Swatch)
Időszámítás: Téli
Horoszkóp:
Halak (február 20. - március 20.)
Iskolai Információk

2. InternetBiztonság Nap

2023. február 16.
Bővebb részletek a plakátra kattintva!

Alapítvány
Szinyei Merse Pál Alapítvány
Adószám: 19672988-1-42

Közvetlen támogatás nyújtható átutalással az alábbi számlaszámra:
Szinyei Merse Pál Alapítvány 11706016-20726380
ECDL vizsgaközpontunk
Hirdetés
Munkaközösségek oldalai

Microsoft Office 365

Facebook, Instagram

Kedves Felvételiző Nyolcadikosok! Kedves Szülők!

Azokat a tanulókat várjuk a szóbeli meghallgatásra, akiknek az eddigi eredményekből számított pontszáma eléri az adott kódhoz tartozó minimális pontszámot: minden kód, kivéve 5000: 115 pontot, az 5000 kód esetében a 105 pontot.

A szóbeli behívás megállapításakor egész pontszámokat veszünk figyelembe, így behívásra kerülnek azok a tanulók is, akik a matematikai kerekítés szabályai szerint egész számra kerekítve elérik a behívási pontszámot.

Az itt (PDF) elérhető listában a jelentkezési lapon megadott jelige vagy az oktatási azonosító mellett szerepel a felvételiző eddigi pontszáma, valamint a szóbeli felvételi tantárgy, amire elérte a behívási ponthatárt.

A táblázatban az azonosító vagy jelige szerint növekvő sorrendben vannak a jelentkezők.
Akinek az azonosítójánál/jeligéjénél semmilyen felvételi tantárgy nem szerepel, az nem érte el a behíváshoz szükséges pontszámot.

A szóbeli behívással kapcsolatos listánkat kereshető formában itt érik el,  a jelentkező oktatási azonosítóját (ha a jelentkezési lapon jeligét adtak meg, akkor a jeligét) beírva lehet keresni a pontszámot és a szóbeli felvételi behívással kapcsolatos döntésünket.

Kérjük, ha az általunk megállapított pontszámmal kapcsolatban kérdésük van vagy úgy gondolják, valamit rosszul számoltunk, írjanak nekünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre!

Segítségképpen a pontszámító kalkulátorunk itt érhető el: pontszámító kalkulátor.

A szóbeli felvételire az időpontfoglaló linkjét email-ben küldjük ki azoknak február 28-án, akik elérték a behívási ponthatárt.

Bármilyen kérdés esetén kérem, hogy kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressenek bennünket!

A behívási ponthatártól semmire tekintettel nem tudok eltérni a felvételi eljárás tisztasága érdekében, így kérem, hogy ne írjanak kérelmet azzal kapcsolatban, hogy a ponthatárt el nem érő tanulót hívjuk be szóbeli meghallgatásra, ezeket a kérelmeket nem teljesítem. Köszönöm a megértést!

dr. Neizer Teréz Zita
igazgató

Módosítás: ( 2024. február 27. kedd, 19:33 )

 

Kedves Felvételiző Nyolcadikosok! Kedves Szülők!

A jelenlegi információink szerint 1247 tanuló jelentkezett hozzánk a meghirdetett 140 helyre, köszönjük a jelentkezést! Az eddigi eredményeket földolgoztuk, megállapítottuk azt a ponthatárt, ami a szóbeli meghallgatásra behíváshoz szükséges.

Azokat a tanulókat várjuk a szóbeli meghallgatásra, akiknek az eddigi eredményekből számított pontszáma eléri a megállapított alábbi minimális pontszámot:

Tagozat kódja Szóbeli behíváshoz szükséges
minimális pontszám
5000 (német tagozat)

105 pont

Összes többi tagozat:
1000, 2000, 3000, 4000,
6000, 7000, 8000, 9000

115 pont

 

A szóbeli felvételire behívott tanulók jegyzékét legkésőbb 2024. február 27-én 19 órakor tesszük közzé a honlapon (kérjük, mindenképpen ellenőrizzék majd az általunk számított pontot).

A szóbeli felvételire az időpontfoglaló linkjét email-ben küldjük ki azoknak 2024. február 28-án, akik elérték a behívási ponthatárt.

Bármilyen kérdés esetén kérem, hogy kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressenek bennünket, igyekszünk minden kérdésre rövid időn belül válaszolni.

A behívási ponthatártól semmire tekintettel nem tudok eltérni a felvételi eljárás tisztasága érdekében, így kérem, hogy ne írjanak kérelmet azzal kapcsolatban, hogy a ponthatárt el nem érő tanulót hívjuk be szóbeli meghallgatásra, ezeket a kérelmeket nem teljesítem. Köszönöm a megértést!

dr. Neizer Zita
igazgató

 

 

Kedves Nyolcadikos Tanulók! Kedves Szülők!

A jelentkezések feldolgozását megkezdtük, várhatóan február 26. délután-este tesszük közzé a szóbeli meghallgatásra behívás ponthatárát.

Ha a pontszámításhoz hiányzik valakinél valamilyen adat, keresni fogjuk a szülőket a megadott elérhetőségeken. Kérem Önöket, hogy felvételivel kapcsolatban kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressenek bennünket, és kérem, legyenek türelemmel, ha kicsit hosszabb a válaszidő, ilyenkor sok megkeresést kapunk, de minden levélre igyekszünk gyorsan válaszolni!

Megértésüket, türelmüket köszönöm!

dr. Neizer Zita igazgató

 

Kedves Nyolcadikos Tanuló! Kedves Szülő!

A Szinyei Merse Pál Gimnázium felvételi előkészítőt szervez nyolcadikosok számára a szóbeli felvételi előtt. Az előkészítőket iskolánk szaktanárai tartják, így a jelentkezők kapnak egy kis betekintést is a Szinyei légkörébe. Szeretettel várjuk a hozzánk jelentkező 8. évfolyamosokat az előkészítőinkön.

Minden szóbeli felvételink más jellegű, így szaktanáraink eltérő időtartamú előkészítőket tartanak.

Az előkészítők ideje, tantárgyai, részvételi díjai megtekinthetőek itt (PDF).

A tanuló, szülő döntése alapján fogadunk jelentkezést akár többféle tantárgyi előkészítőre is. A csoportokat kis létszámmal tervezzük annak érdekében, hogy interaktív foglalkozásokat tudjunk tartani.

Jelentkezni, érdeklődni az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen tudnak, a részvételi díj befizetésével kapcsolatos információkról is email-ben tájékoztatjuk az érdeklődőket. Kérjük, mindenképpen írják meg a választott csoport(ok) nevét is! Kérjük, semmilyen más módon ne keressenek bennünket ezzel kapcsolatban!

Módosítás: ( 2024. január 31. szerda, 21:04 )

 

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre iskolánkban az
Internetbiztonsági Témanap - 2024. február 16-án.

Ezen a napon számos, nemzetközileg is elismert magyar internetbiztonsági szakértő fog előadásokat illetve foglalkozásokat tartani diákjaink számára. A rendezvény fő témája idén is az internetes átverések, zaklatások valamint a tudatos nethasználat.

A rendezvény hivatalos honlapja (https://szinyeigimibp.hu/ibn2024/ ) mellett elkészült egy online kiadvány is (https://online.fliphtml5.com/mkpdb/jrqq/#p=1), amelyekből megtudható az előadók személye, foglalkozásainak címe, sőt az érdeklődők még a témához kapcsolódóan egy online kvízt is kitölthetnek.

Módosítás: ( 2024. február 06. kedd, 16:33 )

 

Iskolánk lány kosárlabda csapata a hétvégén (2024.01.26-28.) országos döntőn vett részt.
Az esemény Pécsett volt. A lányok öt mérkőzést játszottak. Ellenfeleink voltak: a Csík Ferenc Gimnázium Budapestről, Diósgyőr, Sopron, Zalaegerszeg és Szekszárd. Mindegyik mérkőzésen szoros eredmény született, 10 pont körül vesztettük el azokat, így végezetül a 8. helyen végeztünk. A lányok nagyon szépen küzdöttek és teljes mértékben helytálltak, méltóan képviselték iskolánkat!

Ezúton is gratulálunk!

A csapat tagjai: Biczó Panna 9.D, Odorige Covenant 9.C, Pető Tamara 10.D, Vágó Lili 10.F, Albert Tóth Léna 10.F, Török Heni 11.F, Halmy Panka 11.F, Ilyés Bianka 11.F

Kísérő és felkészítő tanárok: Csuba Gábor, Papp Róbert

Módosítás: ( 2024. január 30. kedd, 12:47 )

 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL