Kedves Diákok!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy azok számára, akik az őszi vizsgaidőszakban ANGOL nyelvből előrehozott érettségi vizsgát szándékoznak tenni, a még nem teljesített évfolyamok anyagából augusztus végén szervezzük meg az osztályozó vizsgákat.

 

Az osztályozó vizsga jegye kerül majd be az adott évfolyamról kiállított bizonyítványba angol nyelvből.

Az osztályozó vizsga engedélyezését az itt elérhető dokumentum kitöltésével tudjátok kérelmezni (18 éves kor alatt törvényes képviselő is) az előrehozott érettségi vizsgaszándékra hivatkozva. Határidő: 2021. augusztus 15.

A kérelmet a nyári szünetre tekintettel a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre is küldhetitek, később eredetiben is kérjük leadni. Akinek az intézményvezető engedélyezi az osztályozó vizsga letételét, a vizsga időpontja a következő:

11. évfolyam írásbeli: 2021. augusztus 27. 9:00

11. évfolyam szóbeli: 2021. augusztus 27. beosztás szerint

12. évfolyam írásbeli: 2021. augusztus 30. 9:00

12. évfolyam szóbeli: 2021. augusztus 30-szeptember 1. beosztás szerint

Aki az osztályozó vizsgán fel nem róható okból nem jelenik meg, kérelemre, a megfelelő igazolás csatolásával pótló vizsgát tehet.

Az őszi érettségi vizsgaidőszak előtt több alkalommal nem szervezünk osztályozó vizsgát angol nyelvből.

FIGYELEM!!! Az osztályozó vizsgára jelentkezés NEM azonos az érettségi vizsgajelentkezéssel. Arra legkésőbb 2021. szeptember 6-ig kell majd jelentkezni a kijelölt vizsgaszervező intézmények egyikénél.

Az angol nyelvi munkaközösség tanárai

 

 

Módosítás: ( 2021. július 18. vasárnap, 22:23 )