Kedves Nyolcadikos Tanulók! Kedves Szülők!

A kijavított vizsgadolgozatok megtekintésére 2021. január 29. péntek 9:00-17:00 között biztosítunk lehetőséget a földszinti tantermekben. A betekintéshez a járványügyi helyzetre tekintettel, és az Önök kényelme érdekében is előzetes regisztrációt kérünk. A regisztrációt 2021. január 28-án 12:00-kor lezárjuk.
Természetesen bejelentkezés nélkül is meg lehet tekinteni a dolgozatokat, de a megtekintés tervezhetősége, gördülékenysége érdekében mindenkit arra kérünk, hogy regisztráljon.

A regisztrációs űrlap ide kattintva érhető el.

Regisztráció utáni időpont-változtatás  vagy bármilyen kérdés esetén kérjük, hogy kizárólag email-ben, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

JÁRVÁNYHELYZET MIATTI SPECIÁLIS SZABÁLYOK

Az iskola épületébe kizárólag magukat egészségesnek érző személyek léphetnek be, akkor, ha testhőmérsékletük nem haladja meg a 37,8 °C-ot, ennek érdekében a bejáratnál a hőmérsékletmérés kötelező. Érkezéskor kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítők használata, az épületben tartózkodás idején az épület teljes területén a szájat és orrot eltakaró maszk viselése. A megtekintés céljából a felvételiző tanulón kívül legfeljebb egy nagykorú kísérője léphet be az iskola épületébe.

KI TEKINTHETI MEG, FÉNYKÉPEZHETI LE A DOLGOZATOKAT?

A felvételiző tanuló, valamint a jelentkezési lapon feltüntetett szülője a személyazonossága igazolása után jogosult a dolgozatok megtekintésére, másolat készítésére, fényképezésre. Más személy, például a felvételizőt tanító pedagógus vagy a jelentkezési lapon nem szereplő hozzátartozó kizárólag a szülők által adott írásbeli meghatalmazással teheti meg ugyanezt.

MÁSOLAT KÉSZÍTÉSE

A megtekintés során a kijavított dolgozatokról kézzel vagy elektronikus úton pl. digitális fényképezőgéppel másolatot készíthetnek. Kérjük, hogy saját eszközzel készítsenek felvételt, ezután minél rövidebb időn belül hagyják el az iskola épületét, az utcán is kerüljék el a csoportosulást!

ÉSZREVÉTEL ÉS ANNAK ELBÍRÁLÁSA

A vizsgázó és szülője kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén észrevételeit 2021. február 1. (hétfőn) 16:00-ig írásban adhatja le. Az észrevétel benyújtására nyitva álló határidő elmulasztása esetén egy napon belül lehet igazolási kérelmet benyújtani (ez a határidő jogvesztő).

Ha az írásbeli vizsgakérdésekre adott megoldás értékelésére a vizsgázó észrevételt nyújt be, az iskola az észrevételt elbírálja, ennek eredményét határozat formájában az észrevétel benyújtását követő három munkanapon belül közli az észrevételt tevővel. Az észrevételt tevő a határozat kézhezvételétől számított három napon belül, a vizsgát szervező iskolában, az Oktatási Hivatalnak címezve fellebbezést nyújthat be. A fellebbezés benyújtására meghatározott határidő elmulasztása miatt igazolásnak helye nincs. Az Oktatási Hivatal a fellebbezés eredményét határozat formájában az észrevétel benyújtását követő nyolc napon belül elektronikus úton írásban közli az iskolával, postai úton megküldi az iskolának és a kérelmezőnek.

Módosítás: ( 2021. január 23. szombat, 14:42 )