Kedves Tanulók!

A Bővebben-re kattintva két közösségi szolgálati lehetőségről olvashattok! :)


1. Közösségi szolgálati lehetőség június 3-án és 4-én, aki jelentkezni szeretne, június 1. 20:00-ig jelentkezzen az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen: NÉV, OSZTÁLY, TELEFONSZÁM, EMAIL megadásával!

 

Szervező: Budapesti Atlétikai Szövetség

Helyszín: Ikarus BSE Sporttelep Budapest, 1165 Bátonyi utca 1-33.
Időpont: 2017. június 3-4. (szombat-vasárnap)
Feladatok:
·       Frissítés
·       Versenybírók segítése (eredményjelző tábla kezelése, összeköttetés az irodával és a bírókkal stb.)
·       Pálya biztosítása

Önkéntesek megjelenése: 2017. június 3-4. (szombat-vasárnap) 12:00-20:00


2. Közösségi szolgálati lehetőség június 10-én, aki jelentkezni szeretne, minél előbb jelentkezzen a megadott elérhetőségen, mert létszámkorlátos: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ÉS az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen IS: NÉV, OSZTÁLY, TELEFONSZÁM, EMAIL !

Időpont: 2017. június 10. szombat

9 órától 16 óráig 3 órás időintervallumban

helyszín: Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet(Főépület): Budapest, XII. kerület, Szanatórium u. 19.

létszám összesen: 20-30 diák

életkor: bármely korosztály, ill. évfolyam

A közösségi szolgálat jellege: fogyatékkal élő személyek kísérése, segítése a különféle sportok kipróbálásnál

 

További információ:

Bálint Éva médiareferens

elérhetőség: +3630-563-06-61, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Jelentkezés:

Szociális Szolgálat tel: 06-1-391-1972, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A rendezvényről:
Június 10-én immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a MERI Sportnapot a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) és a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB). A szervezésben az idei évtől részt vesz a Fogyatékosok Országos Diák-és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) is.

A MERI Sportnap a mozgáskorlátozott emberek sportágválasztója, az egyetlen olyan esemény az országban, ahol szinte az összes, mozgássérültek által űzhető sportot ki lehet próbálni egy helyen, egy időben, szakmai segítséggel. A program célja, hogy a mozgáskorlátozott fiatalokban felkeltse az igényt a mozgásra, a testedzésre, és hogy minél többen kezdjenek versenyszerűen sportolni, erősítve a Magyar Paralimpiai Csapatot.

Módosítás: ( 2017. május 30. kedd, 19:25 )