Kedves Ballagók! Kedves Szülők! Kedves Vendégek!

 

A járványhelyzet kedvező alakulása miatt a ballagásunk a Nemzeti Népegészségügyi Központ állásfoglalása alapján is megtartható június 26. 18 órai kezdettel, ám néhány fontos szabályt be kell tartanunk annak érdekében, hogy a rendezvény ne jelentsen járványügyi kockázatot. Mindenki együttműködését előre is köszönjük! Kérjük, hogy olvassák el és tartsák be az alábbiakat!

 

 

  • Nagyon fontos, aminek mindenképpen kérjük a betartását: beteg személy ne vegyen részt a ballagáson!
  • Megkérjük a 65 év feletti meghívott vendégeket, hogy saját biztonságuk érdekében ne vegyenek részt a ballagáson, más módon köszöntsék ballagó rokonaikat!
  • Kérjük a vendégeket, hogy kerüljék a zsúfoltságot, a nem egy háztartásban élők számára javasolt a másfél méteres távolság megtartása. Az udvaron az ünnepélyes zárás negyed óra alatt lezajlik, kérjük, hogy aki teheti, kint várja meg ballagó rokonát, ismerősét!
  • Kérjük, hogy vendégeink a ballagás idején saját és mások biztonsága érdekében viseljenek maszkot!
  • Kérjük, hogy a zsúfoltság elkerülése érdekében a 12.A osztály, 12.F osztály és vendégeik a Szinyei utca 9. kapun, a 12.B osztály és vendégeik a Szinyei utca 7. kapun, a 12.C és 12.D osztály és vendégeik a Kmety utcára nyíló kapun keresztül lépjenek az épületbe! A kapuknál kézfertőtlenítőket helyezünk el. A ballagók az osztálytermükben  gyülekeznek 17:30-tól, a vendégeket kérjük, hogy csak minél kevesebben, arra a rövid időre menjenek a teremhez, amíg a virágot odaadják, utána a legrövidebb időn belül hagyják el az épületet, várakozzanak az udvaron, amennyiben ott a létszám miatt többen már nem férnek el, kérjük, hogy az utcán várják meg a ballagás végét!

 

Módosítás: ( 2020. július 15. szerda, 10:37 )