Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

Köszönjük a türelmet! A szóbeli felvételi meghallgatás időpontját az itt elérhető fájl használatával kikereshetik az oktatási azonosító vagy a jelentkezési lapon megadott jelige alapján. A kereső csak akkor működik, ha a fájlt letöltik.

Az iskolánkba jelentkező tanulók szóbeli vizsgabeosztása innen is letölthető, növekvő sorrendben illetve jeligéknél abc-rendben tartalmazza az azonosítókat. A táblázatban az időpontokat a tanulók oktatási azonosítója vagy a jelentkezési lapon megadott jeligéje szerint rendezve találják meg, felvételi tárgyanként (a lista a hozzánk jelentkező összes tanulót tartalmazza, ahol nincs időpont, oda a tanuló vagy nem jelentkezett vagy nem érte el a behívás ponthatárát).

Az alkalmazott jelölések:

K = 2020. március 3. kedd

SZ = 2020. március 4. szerda

CS = 2020. március 5. csütörtök

Például K10 14:00 jelentése: kedd 10. vizsgacsoport 14:00

A megadott időpont nem a vizsgára behívást jelenti, egyórás intervallumokba osztottuk be a tanulókat. Kérjük, hogy a szóbeli felvételi megadott időpontja előtt legalább 15 perccel jelenjenek meg a tanulók az iskolában, várakozni a földszinti tantermekben lehet, onnan kísérik a segítő diákok a vizsgázókat a megfelelő terembe.

Kérjük, hogy a felvételire mindenki hozzon magával arcképes igazolványt (személyi igazolványt vagy diákigazolványt)!

A felvételi eljárással kapcsolatos kérdés, probléma esetén, a hatékony ügyintézés érdekében továbbra is kérjük, hogy kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

Mindenkinek eredményes felvételit kívánunk!