Kedves Nyolcadikos Tanulók! Kedves Szülők!

A központi írásbeli felvételi vizsgák időpontja 2020. január 18. szombat 10:00. A vizsgákról, a dolgozatok megtekintéséről és az értékelő lapok átvételéről szóló tájékoztatót mindenkinek elküldtük postai úton. A felvételi vizsgával, betekintéssel, felvételi eljárással kapcsolatban kérjük, kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük! A fontosabb tudnivalók a Bővebben-re kattintva olvashatóak. Eredményes felvételit kívánunk!

MEGJELENÉS

Kérjük, hogy a felvételizők január 18-án szombaton legkésőbb 9:30-kor jelenjenek meg a számukra kijelölt teremben! A felvételizők az 1. emelet 37., 38., 40. és 53. tantermek egyikében fogják írni a vizsgadolgozatot, a kapott vizsgabehívóban szerepel a terem száma, a portánál is elérhetőek lesznek a terembeosztások.

MIT KELL HOZNI?

Személyazonosítására alkalmas igazolványt (diákigazolványt vagy személyi igazolványt) és a vizsgán használható segédeszközöket (az iskola nem tudja ezeket biztosítani).

SEGÉDESZKÖZÖK:

Az írásbeli vizsga során a dolgozat megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli munkát kék vagy fekete színű tintával kell elkészíteni.
A magyar nyelvi feladatlapok kitöltéséhez segédeszköz nem használható.
A matematika feladatlapok kitöltéséhez rajzeszközökön (vonalzó, körző, szögmérő) kívül más segédeszköz (pl. zsebszámológép) nem használható.

VÁRAKOZÓTEREM KÍSÉRŐKNEK:

A központi írásbeli felvételin a tanulókkal érkező kísérők a földszint 2. és 3. tantermekben tudnak várakozni, kérjük, hogy az emeleti folyosókon senki se tartózkodjon a felvételi vizsga nyugalma érdekében!

MEGTEKINTÉS:

A kijavított vizsgadolgozatok megtekintésére 2020. január 24. 8:30-16:30 között biztosítunk lehetőséget, az iskola könyvtárában. A betekintéshez a várakozási idő csökkentése és az Önök kényelme érdekében előzetes regisztrációt kérünk. A regisztrációs űrlapot 2020. január 18-án 18:00-kor tesszük elérhetővé az iskola honlapján.

ÉRTÉKELŐ LAPOK ÁTVÉTELE:

A központi írásbeli vizsga részletes eredményeit tartalmazó értékelő lapok a portán vehetők át 2020. február 6-án reggel 7:30-tól este 8 óráig.

Módosítás: ( 2020. január 22. szerda, 14:35 )