Tisztelt Érdeklődők!

A középfokú írásbeli vizsgákra való jelentkezés határideje: 2019. december 6. A jelentkezést ahhoz a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolához kell beadni, amelyben a jelentkező a vizsgát meg kívánja írni. Aki nálunk szeretné megírni a központi írásbeli vizsgát, az a jelentkezési lapot személyesen leadhatja az iskola portáján vagy postai úton is eljuttathatja iskolánkhoz.

Jelentkezni kizárólag az Oktatási Hivatal honlapjáról letölthető jelentkezési lapon lehet, amely ide pdf-formátumban (kézzel kitölthető) ide vagy xlsx-formátumban (szerkeszthető változat) ide kattintva érhető el.

Amennyiben a tanuló számára a szakértői véleményben foglaltaknak megfelelően speciális körülmények biztosítását kérelmezik (felvételi vizsgán hosszabb kidolgozási időt, az írásbeli vizsgán az iskolai tanulmányai során általa használt, megszokott eszközök biztosítását vagy a vizsga meghatározott részeinek értékelése alóli mentesség), kérjük, hogy a felvételi jelentkezési laphoz csatolják a kérelmet, amelyben leírják, hogy mit kérelmeznek, valamit a szakértői véleményt is!

Az Oktatási Hivatal honlapján a központi írásbeli felvételivel kapcsolatban megtalálható információk ide kattintva érhetőek el.

Tájékoztatásul: a középfokú írásbeli felvételi vizsga 2020. január 18-án szombaton 10:00-kor kezdődik, a további tudnivalókról az írásbeli vizsga előtt bővebben is tájékoztatást adunk a honlapon.

A felvételi eljárással kapcsolatban kérjük, hogy kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

Módosítás: ( 2019. november 23. szombat, 14:51 )