Kedves Nyolcadikos Tanulók! Kedves Szülők!

A központi írásbeli felvételi vizsgák időpontja 2019. január 19. szombat 10:00. A vizsgákról, a dolgozatok megtekintéséről és az értékelő lapok átvételéről szóló tájékoztatót mindenkinek elküldtük a jelentkezési lapon megadott email-címre és postai úton is. A fontosabb tudnivalók a Bővebben-re kattintva olvashatóak. Eredményes felvételit kívánunk!

 

MEGJELENÉS

Kérjük, hogy a felvételizők január 19-én szombaton legkésőbb 9:40-kor jelenjenek meg a számukra kijelölt teremben! A felvételizők az 1. emelet 36., 37., 38., 40. és 52. tantermek egyikében fogják írni a vizsgadolgozatot, a kapott vizsgabehívóban szerepel a terem száma.

MIT KELL HOZNI?

Személyazonosítására alkalmas igazolványt (diákigazolványt vagy személyi igazolványt) és a vizsgán használható segédeszközöket (az iskola nem tudja ezeket biztosítani).

SEGÉDESZKÖZÖK:

Az írásbeli vizsga során a dolgozat megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli munkát kék vagy fekete színű tintával kell elkészíteni.
A magyar nyelvi feladatlapok kitöltéséhez segédeszköz nem használható.
A matematika feladatlapok kitöltéséhez rajzeszközökön (vonalzó, körző, szögmérő) kívül más segédeszköz (pl. zsebszámológép) nem használható.

VÁRAKOZÓTEREM KÍSÉRŐKNEK:

A központi írásbeli felvételin a tanulókkal érkező kísérők a földszint 2. és 3. tantermekben tudnak várakozni, kérjük, hogy az emeleti folyosókon senki se tartózkodjon a felvételi vizsga nyugalma érdekében!

MEGTEKINTÉS:

A kijavított vizsgadolgozatok megtekintésére 2019. január 25. 8:00-16:00 között biztosítunk lehetőséget, az iskola könyvtárában. A betekintéshez a korábbi évek tapasztalatai alapján, a várakozási idő csökkentése és az Önök kényelme érdekében előzetes regisztrációt kérünk. A regisztrációs űrlapot 2019. január 19-én 18:00-kor tesszük elérhetővé az iskola honlapján.

ÉRTÉKELŐ LAPOK ÁTVÉTELE:

A központi írásbeli vizsga részletes eredményeit tartalmazó értékelő lapok a portán vehetők át 2019. február 6-án és 7-én. reggel 7 órától este 8 óráig.

KÉRDÉS ESETÉN:

A felvételi vizsgával, betekintéssel, felvételi eljárással kapcsolatban kérjük, kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

Módosítás: ( 2019. január 18. péntek, 15:22 )