Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

A kódra kattintva tölthetőek le a 2022/2023-as tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzékek.

1296 tanuló jelentkezett hozzánk, ezúton is köszönjük, hogy iskolánkat választották a felvételi eljárásban, a leggondosabb odafigyelés mellett is előfordulhat hiba, amennyiben bármilyen kérdés, probléma felmerül Önökben, kérjük, továbbra is kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, csak email-ben tudunk érdemi választ adni. Lehet, hogy a sok levél miatt a válaszidőnk megnövekszik, de minden levélre válaszolni fogunk, köszönjük!

Azokat a jelentkezőket rangsoroltuk, akik elérték a szóbeli meghallgatásra behívás ponthatárát ÉS a szóbeli meghallgatáson részt vettek, a többiek kódja illetve jeligéje mellett "E" betű található.

FIGYELEM! Azok a jelentkezők NEM szerepelnek az adott kód jegyzékén, akik a jelentkezés során nem jelölték meg! Van olyan, aki például angol nyelvi szóbelin vett részt, és csak a módosítás időszakában fogja megjelölni a 8000 kódot. Ilyen esetben kérjük, email-ben érdeklődjenek a pontszámról ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), köszönjük!

1000

2000

3000

4000

5000

6000

7000

8000

9000