var div = 5;var sliderEnabled = true; function scrFol() { var ad = document.getElementById( 'slider' ); var dPos = ( document.all ) ? document.body.scrollTop : window.pageYOffset;if ( ( dPos == 0 ) && ( document.all ) ) dPos = document.documentElement.scrollTop;dPos += 50; var cPos = parseInt( ad.style.top ); if ( cPos == 0 ) cPos = dPos-1000;var posDif = dPos-cPos;if ( ( ad.style.display == 'none' ) && ( sliderEnabled ) ) ad.style.display = 'block';if ( posDif > 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.ceil(posDif/div))+'px'; else if ( posDif < 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.floor(posDif/div))+'px';if ( sliderEnabled ) setTimeout( 'scrFol()', 20 ); } function closeFollowSlider() { sliderEnabled = false; document.getElementById( 'slider' ).style.display = 'none'; } setTimeout( 'scrFol()', 2000 ); -->
Események
E-Kréta Napló
Hirdetés
Szinyei Times
Hirdetés
Alapítvány
Szinyei Merse Pál Alapítvány Adószám: 19672988-1-42
Közvetlen támogatás nyújtható átutalással az alábbi számlaszámra: Szinyei Merse Pál Alapítvány 11706016-20726380
1%
Támogassa Ön is adója 1%-ával iskolánk alapítványát!
Hirdetés
Az eddigi felajánlásokat köszönjük!
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa950
mod_vvisit_counterEbben a hónapban27270
mod_vvisit_counterÖsszesen (2010.09.01. óta)2521745

Az Ön IP-címe: 52.91.221.160
Névnap
Ma 2019. március 18., hétfő, Sándor és Ede napja van. Holnap József és Bánk napja lesz.
Iskolai Információk

ECDL
Hirdetés
Magyar Mk. oldala
Hirdetés
Comenius Project
Comenius Project
Hirdetés
TÁMOP
Hirdetés
TÁMOP 3.14
Hirdetés
Digitális Témahét'18
Hirdetés
Digitális témahét'17
Hirdetés
Digitális témahét'16
Hirdetés
Pénz7
Hirdetés
FTH'17
Fenntarthatósági Témahét 2017
Hirdetés
MS Office365
Hirdetés
e-Twinning
Hirdetés
Hirdetés
Az iskola és az ECDL vizsgaközpont számítógépeit a G-DATA szoftverei védik.

Felvételi

Kedves Felvételizők, Kedves Szülők!

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a március 13-án közzétett ideiglenes felvételi jegyzékben szereplő rangsor a pillanatnyi állapotnak felel meg. A kódszámváltoztatás során a listákban új tanulók is megjelenhetnek, akiknek a pontszáma módosítani fogja a közzétett előzetes rangsort.

A kódszámváltoztatásról ismételten:

Az esetleges kódszámváltoztatás 2019. március 21-22-én történhet. Felhívjuk figyelmüket, hogy az iskolánkba jelentkezőknek csak olyan kódot lehet ekkor megjelölni, amelynek szóbeli felvételi követelményeit teljesítették, így az adott tagozatra szükséges szóbeli pontszámmal rendelkezik a jelentkező tanuló. Kérjük, hogy kódszámváltoztatási szándékukról a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen egyeztessenek iskolánkkal!

Ha valaki a 0090, 0091, 0092, 0096, 0098-as kódszámra módosítana, akkor teheti meg, ha legalább az egyik kódszámra jelentkezve részt vett a magyar nyelvi meghallgatáson.

Ha valaki a 0093, 0094-es kóddal jelzett tagozatra módosítana, akkor teheti meg, ha legalább az egyik kódszámra jelentkezve biológiából és kémiából szóbeli vizsgát tett.

Ha valaki csak a 0097-es vagy csak a 0095-ös kódszámú tagozatra, azaz csak angol vagy csak német nyelből felvételizett, nem jelölhet meg új kódot!

Kérjük, hogy felvételi eljárással kapcsolatos bármilyen kérdés, probléma esetén továbbra is kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

 

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

A szóbeli felvételik lezajlottak, köszönjük a megjelenést! Az ideiglenes felvételi jegyzékeket legkésőbb 2019. március 13. 18:00-kor nyilvánosságra hozzuk iskolánk honlapján.

 

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

A magyar szóbeli meghallgatáshoz nem tudunk témakörlistát készíteni, mint a többi szóbeli meghallgatáshoz, hiszen nem az általános iskolában tanult tananyag tételszerű visszakérdezéséről szól. Többen kérdeztek a magyar szóbeli felvételinkkel kapcsolatban, ezért tájékoztatásul közzé tesszük a magyar szóbeli meghallgatás menetét, amely ide kattintva érhető el.

A többi szóbeli felvételi tárgy témakörei és leírásai korábbi cikkünkben érhetőek el.

Eredményes felvételit kívánunk!

 

Kedves Felvételizők, Kedves Szülők!

Kérjük, hogy időpont-változtatási kérelmüket kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre írják meg, ugyanígy a felvételivel kapcsolatos bármilyen kérdéssel kérjük, hogy kizárólag ezen az email-címen keressék az iskolát, köszönjük!

Emlékeztetőül: az egyes tagozatokra előírt szóbeli felvételik:

Tagozatkód

Szóbeli meghallgatás

0090, 0091, 0092, 0096, 0098

magyar

0093, 0094

biológia, kémia

0095

német nyelv

0097

angol nyelv

 

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

Az iskolánkba jelentkező tanulók szóbeli vizsgabeosztása innen tölthető le.

A táblázatban az időpontokat a tanulók oktatási azonosítója vagy a jelentkezési lapon megadott jeligéje szerint rendezve találják meg, felvételi tárgyanként (a lista a hozzánk jelentkező összes tanulót tartalmazza, ahol nincs időpont, oda a tanuló vagy nem jelentkezett vagy nem érte el a behívás ponthatárát).

A megadott időpont nem a vizsgára behívást jelenti, egyórás intervallumokba osztottuk be a tanulókat. Kérjük, hogy a szóbeli felvételi megadott időpontja előtt legalább 15 perccel jelenjenek meg a tanulók az iskolában, várakozni a földszinti tantermekben lehet, onnan kísérik a segítő diákok a vizsgázókat a megfelelő terembe.

Kérjük, hogy a felvételire mindenki hozzon magával arcképes igazolványt (személyi igazolványt vagy diákigazolványt)!

A felvételi eljárással kapcsolatos kérdés, probléma esetén, a hatékony ügyintézés érdekében továbbra is kérjük, hogy kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

Mindenkinek eredményes felvételit kívánunk!

Módosítás: ( 2019. február 25. hétfő, 20:41 )

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL