Események
Jelenleg nincsenek események.
E-Kréta Napló
Hirdetés
Közösségi Szolgálat
Hirdetés
Iskolai Ebéd
Hirdetés
Alapítvány
Szinyei Merse Pál Alapítvány Adószám: 19672988-1-42
Közvetlen támogatás nyújtható átutalással az alábbi számlaszámra: Szinyei Merse Pál Alapítvány 11706016-20726380
Szinyei Times
Hirdetés
Naptár
<-  Augusztus 2022  ->
HK SzCs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Ma van az év 228. napja Szökőév? - Nem! -
Hétköznap/hétvége: Hétköznap

Idő: 20 óra, 19 perc.
Internetidő: 805 (Swatch)
Időszámítás: Nyári
Horoszkóp:
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1274
mod_vvisit_counterEbben a hónapban18115
mod_vvisit_counterÖsszesen (2010.09.01. óta)4323632

Az Ön IP-címe: 3.229.117.123
1%
Támogassa Ön is adója 1%-ával iskolánk alapítványát!
Hirdetés
Az eddigi felajánlásokat köszönjük!
Névnap
Ma 2022. augusztus 16., kedd, Ábrahám napja van. Holnap Jácint napja lesz.
Iskolai Információk

Tanévnyitó és Léghajó-álom

Köszönjük támogatásukat! :)

A tanévnyitóig és a tűzfal-festmény leleplezéséig hátralévő idő:

Tanévnyitó és tűzfal-festmény leleplezése
ECDL
Hirdetés
Facebook
Az iskola FACEBOOK-oldala
Hirdetés
Magyar Mk. oldala
Hirdetés
Angol Mk. oldala
Hirdetés
Comenius Project
Comenius Project
Hirdetés
TÁMOP
Hirdetés
TÁMOP 3.14
Hirdetés
Digitális Témahét'18
Hirdetés
Digitális témahét'17
Hirdetés
Digitális témahét'16
Hirdetés
Pénz7
Hirdetés
FTH'17
Fenntarthatósági Témahét 2017
Hirdetés
MS Office365
Hirdetés
e-Twinning
Hirdetés
Facebook és Instagram

Kövesse iskolánk Facebook oldalát és Instagram profilját is! :)

Fb logo | Insta logo

Felvételi

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

Az egyeztetett felvételi jegyzék alapján iskolánkba felvételt nyert tanulók oktatási azonosítója illetve megadott jeligéje az itt elérhető dokumentumban található, gratulálunk új tanulóinknak! :)

Minden helyünk betelt, így rendkívüli felvételi eljárásban nem veszünk részt, jelenleg nem áll módomban több tanuló felvételére.

A felvételi eljárással kapcsolatban továbbra is kérjük, hogy kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressenek bennünket, köszönjük!

A felvételi döntésről szóló levelek kiküldése folyamatos, türelmüket köszönjük!

 

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

A március 11-én közzé tett, 1000, 2000, 6000 és 7000 kódok ideiglenes jegyzékében javítottunk, a jegyzékeket frissítettük, az 1000 kódon 3, a 2000 kódon 3, a 6000 kódon 1 és a 7000 kódon 6 felvételiző pontszámát, és így rangsorát is helyesbítettük. Az érintett felvételizők szüleivel egyeztettük a változást, a többi felvételiző esetében előfordulhat 1-2 helynyi változás, elnézést kérünk! Tájékoztatásul, a kódra kattintva tölthetőek le a 2022/2023-as tanévre vonatkozó módosított felvételi jegyzékek. A többi kódra vonatkozó jegyzékek változatlanok, a korábbi hírben szereplő linkeken elérhetőek.

1000

2000

6000

7000

 

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

A kódra kattintva tölthetőek le a 2022/2023-as tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzékek.

Bővebben...

 

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

A szóbeli felvételi meghallgatás lezajlott iskolánkban, örülünk, hogy megismerhettük a hozzánk jelentkezőket! :)

A jövő héten az igazoltan távol maradt néhány felvételiző számára megszervezzük a pótló szóbeli felvételi meghallgatást, ezért az ideiglenes jegyzékeket március 11. péntek délután tesszük elérhetővé honlapunkon. Türelmüket megköszönjük!

dr. Neizer Zita intézményvezető

 

Kedves Nyolcadikos Tanulók! Kedves Szülők!

A kijavított vizsgadolgozatok megtekintésére 2022. január 28. péntek 9:00-17:00 között biztosítunk lehetőséget az iskolánk könyvtárában. A betekintéshez a járványügyi helyzetre tekintettel, és az Önök kényelme érdekében is előzetes regisztrációt kérünk. A regisztrációt 2022. január 27-én 18:00-kor lezárjuk.
Természetesen bejelentkezés nélkül is meg lehet tekinteni a dolgozatokat, de a megtekintés tervezhetősége, gördülékenysége érdekében mindenkit arra kérünk, hogy regisztráljon.

Kérjük azokat a tanulókat (illetve szüleiket), akik nem tudtak megjelenni az írásbeli felvételin, és január 27-én fogják megírni a dolgozatokat, hogy a dolgozatok megtekintésére január 28-án délutáni időpontra jelentkezzenek be, köszönjük!

A regisztrációs űrlap ide kattintva érhető el.

Regisztráció utáni időpont-változtatás  vagy bármilyen kérdés esetén kérjük, hogy kizárólag email-ben, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

JÁRVÁNYHELYZET MIATTI SPECIÁLIS SZABÁLYOK

Az iskola épületébe kizárólag magukat egészségesnek érző személyek léphetnek be. Érkezéskor kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítők használata, az épületben tartózkodás idején az épület teljes területén a szájat és orrot eltakaró maszk viselése. A megtekintés céljából a felvételiző tanulón kívül legfeljebb egy nagykorú kísérője léphet be az iskola épületébe. Szülők és felnőtt kísérők kizárólag védettségi igazolvány (illetve az azzal egyenértékű applikáció) és személyi igazolvány bemutatásával léphetnek be, a portás feladata ezt belépéskor ellenőrizni, szíves együttműködésüket köszönjük!

KI TEKINTHETI MEG, FÉNYKÉPEZHETI LE A DOLGOZATOKAT?

A felvételiző tanuló, valamint a jelentkezési lapon feltüntetett szülője a személyazonossága igazolása után jogosult a dolgozatok megtekintésére, másolat készítésére, fényképezésre. Más személy, például a felvételizőt tanító pedagógus vagy a jelentkezési lapon nem szereplő hozzátartozó kizárólag a szülők által adott írásbeli meghatalmazással teheti meg ugyanezt.

MÁSOLAT KÉSZÍTÉSE

A megtekintés során a kijavított dolgozatokról kézzel vagy elektronikus úton pl. digitális fényképezőgéppel másolatot készíthetnek. Kérjük, hogy saját eszközzel készítsenek felvételt, ezután minél rövidebb időn belül hagyják el az iskola épületét, az utcán is kerüljék el a csoportosulást!

ÉSZREVÉTEL ÉS ANNAK ELBÍRÁLÁSA

A vizsgázó és szülője kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén észrevételeit 2022. január 31. (hétfőn) 16:00-ig írásban adhatja le. Az észrevétel benyújtására nyitva álló határidő elmulasztása esetén egy napon belül lehet igazolási kérelmet benyújtani (ez a határidő jogvesztő).

Ha az írásbeli vizsgakérdésekre adott megoldás értékelésére a vizsgázó észrevételt nyújt be, az iskola az észrevételt elbírálja, ennek eredményét határozat formájában az észrevétel benyújtását követő három munkanapon belül közli az észrevételt tevővel. Az észrevételt tevő a határozat kézhezvételétől számított három napon belül, a vizsgát szervező iskolában, az Oktatási Hivatalnak címezve fellebbezést nyújthat be. A fellebbezés benyújtására meghatározott határidő elmulasztása miatt igazolásnak helye nincs. Az Oktatási Hivatal a fellebbezés eredményét határozat formájában az észrevétel benyújtását követő nyolc napon belül elektronikus úton írásban közli az iskolával, postai úton megküldi az iskolának és a kérelmezőnek.

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL