var div = 5;var sliderEnabled = true; function scrFol() { var ad = document.getElementById( 'slider' ); var dPos = ( document.all ) ? document.body.scrollTop : window.pageYOffset;if ( ( dPos == 0 ) && ( document.all ) ) dPos = document.documentElement.scrollTop;dPos += 50; var cPos = parseInt( ad.style.top ); if ( cPos == 0 ) cPos = dPos-1000;var posDif = dPos-cPos;if ( ( ad.style.display == 'none' ) && ( sliderEnabled ) ) ad.style.display = 'block';if ( posDif > 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.ceil(posDif/div))+'px'; else if ( posDif < 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.floor(posDif/div))+'px';if ( sliderEnabled ) setTimeout( 'scrFol()', 20 ); } function closeFollowSlider() { sliderEnabled = false; document.getElementById( 'slider' ).style.display = 'none'; } setTimeout( 'scrFol()', 2000 ); -->
Események
Jelenleg nincsenek események.
E-Kréta Napló
Hirdetés
Közösségi Szolgálat
Hirdetés
Szinyei Times
Hirdetés
1%
Támogassa Ön is adója 1%-ával iskolánk alapítványát!
Hirdetés
Az eddigi felajánlásokat köszönjük!
Alapítvány
Szinyei Merse Pál Alapítvány Adószám: 19672988-1-42
Közvetlen támogatás nyújtható átutalással az alábbi számlaszámra: Szinyei Merse Pál Alapítvány 11706016-20726380
Naptár
<-  Szeptember 2021  ->
HK SzCs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Ma van az év 262. napja Szökőév? - Nem! -
Hétköznap/hétvége: Hétvége!

Idő: 09 óra, 02 perc.
Internetidő: 334 (Swatch)
Időszámítás: Nyári
Horoszkóp:
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa125
mod_vvisit_counterEbben a hónapban20882
mod_vvisit_counterÖsszesen (2010.09.01. óta)3877797

Az Ön IP-címe: 35.172.203.87
Névnap
Ma 2021. szeptember 19., vasárnap, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.
Iskolai Információk

ECDL
Hirdetés
Facebook
Az iskola FACEBOOK-oldala
Hirdetés
Magyar Mk. oldala
Hirdetés
Angol Mk. oldala
Hirdetés
Comenius Project
Comenius Project
Hirdetés
TÁMOP
Hirdetés
TÁMOP 3.14
Hirdetés
Digitális Témahét'18
Hirdetés
Digitális témahét'17
Hirdetés
Digitális témahét'16
Hirdetés
Pénz7
Hirdetés
FTH'17
Fenntarthatósági Témahét 2017
Hirdetés
MS Office365
Hirdetés
e-Twinning
Hirdetés
Hirdetés
Az iskola és az ECDL vizsgaközpont számítógépeit a G-DATA szoftverei védik.

Felvételi

Kedves Szülők!

A szülői értekezleten adott tájékoztatásnak megfelelően a beiratkozást személyesen intézni június 24-én 9:00-13:00 között lehet az iskolában. 

Bővebben...

 

Kedves Nyolcadikosok! Kedves Szülők!

Megkaptuk a felvételi eljárás eredményét, tudjuk, hogy mindenki izgatottan várja, hová került felvételre, ezért nem szeretnénk senkit bizonytalanságban tartani. Elkezdjük az értesítések kiküldését is, addig ide kattintva találják meg kódszámonként a felvett tanulók oktatási azonosítóját/jeligéjét.

Köszönjük a részvételt a felvételi eljárásunkban, minden meghirdetett helyünk betelt.

A felvetteknek gratulálunk, hamarosan küldünk részletes információkat a továbbiakról! Aki nem került be hozzánk, annak kívánjuk, hogy olyan iskolába kerüljön felvételre, amilyenbe szeretett volna!

Kérjük, hogy továbbra is KIZÁRÓLAG email-ben keressenek bennünket a felvételi eljárással kapcsolatban: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ! A válaszadási idő valószínűleg több nap, de mindenkinek válaszolunk, köszönjük türelmüket!

 

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

A kódra kattintva tölthetőek le a 2021/2022-es tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzékek.

Bővebben...

 

Kedves Felvételizők! Kedves Szülők!

Azok számára, akik indokoltan maradtak távol a szóbeli felvételiről, és erről egyeztettek velünk, március 8-án 14:00-18:00 között szervezzük meg a pótló szóbeli felvételit, online módon, a jelenlétes felvételivel megegyező feladattípusokkal, témakörökkel. A beosztást elkészítettük, erről, valamint a részletekről a szülőket email-ben értesítjük március 5-én, köszönjük a türelmet!

 

 

Kedves Felvételiző Nyolcadikosok! Kedves Szülők!

A jelenlegi információink szerint 1459 tanuló jelentkezett hozzánk a meghirdetett 140 helyre, köszönjük a jelentkezést! Az eddigi eredményeket földolgoztuk, megállapítottuk azt a ponthatárt, ami a szóbeli meghallgatásra behíváshoz szükséges.

Összesen 793 tanulót várunk a szóbeli meghallgatásokon.

Azokat a tanulókat várjuk a szóbeli meghallgatásra, akiknek az eddig számított pontszáma eléri a megállapított minimum pontot:

Tagozat kódja

Szóbeli behíváshoz szükséges minimális pontszám

8000 (angol tagozat), 9000 (matematika tagozat)

110 pont

Összes többi tagozat

106 pont

Szóbeli felvételire behívott tanulók (kereső és lista):

Az itt elérhető keresőt letöltve (szerkesztést is engedélyezni kell), majd beírva az oktatási azonosítót/jeligét, láthatóvá válik, milyen tantárgyakból várjuk a tanulót szóbeli meghallgatásra.

A keresővel megegyező tartalommal az itt elérhető listában a jelentkezési lapon megadott jelige vagy az oktatási azonosító mellett szerepel, hogy a felvételizőt behívtuk-e szóbeli felvételire, az azonosító szerint növekvő sorrendben vannak a jelentkezők.

Szóbeli felvételire behívott tanulók bejelentkezése időpontra:

A szóbeli meghallgatás március 2-4. 13:00-18:00 között kerül megrendezésre. A megfelelő napot kiválasztva tudnak időpontot foglalni a meghallgatásra behívott felvételiző részére.

Az időpontfoglalás határideje a kérdőívek kitöltésével: 2021. február 28. vasárnap 23:59.

AZ IDŐPONTFOGLALÁST LEZÁRTUK, KÖSZÖNJÜK A BEJELENTKEZÉSEKET!

FONTOS TUDNIVALÓK A SZÓBELI MEGHALLGATÁSSAL KAPCSOLATBAN:

1. Az iskola épületébe kizárólag magukat egészségesnek érző, COVID-19 fertőzésre utaló tünetet nem mutató felvételizők léphetnek be, akkor, ha a testhőmérsékletük nem haladja meg a 37,8 °C-ot, ennek érdekében a bejáratnál a testhőmérsékletmérés kötelező. Betegség, hatósági karantén esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az iskolával ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

2. Kísérők az épületbe nem léphetnek be, kérjük, az épület előtt se várakozzanak!

3. Érkezés után kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítők használata.

4. Az épületben tartózkodás idején az épület teljes területén a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése kötelező, a szóbeli felvételi meghallgatás során is. Tudjuk, hogy ez nem kényelmes, de a felvételizők, felvételiztető pedagógusok, segítő tanulóink egészségének védelme érdekében kérjük ennek betartását.

5. Az épületbe érkezéskor a hőmérsékletmérés, fertőtlenítés után kérjük a felvételizőt, a számára kijelölt várakozóterembe menjen, ahonnan a segítő diák hívja majd be a szóbeli vizsgára. A várakozóterem megtalálásában diáksegítőink nyújtanak segítséget a felvételizőknek.

6. A részvételről a vizsgateremben adunk igazolást a felvételizőknek.

7. Aki több tantárgyból szóbelizik, az első felvételi után a következő vizsgateremhez tartozó várakozóterembe menjen.

8. A szóbeli meghallgatás végeztével kérjük az iskola épületét a legrövidebb időn belül elhagyni, a csoportosulás elkerülése érdekében.

9. Az öltözet megválasztásánál kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tantermekben folyamatos szellőztetés lesz.

10. Személyazonosításra alkalmas igazolványon és tollon kívül SEMMI MÁST nem kell hozni a felvételire.

VÁLTOZÁS AZ ANGOL NYELVI MEGHALLGATÁS MENETÉBEN: A járványügyi helyzetre való tekintettel az angol nyelv (8000-es kódú tagozat) szóbeli felvételijét a szövegértési feladat megoldása nélkül szervezzük meg, felvételiző diákok és a felvételiztető pedagógusok biztonsága érdekében. A szóbeli felvételi tehát az alábbi feladatokat tartalmazza:

1. témakifejtés, utána irányított beszélgetés az adott témáról (lásd Témakörök a honlapon)
2. képleírás.

Az értékelésnél figyelembe vett nyelvi szempontok: nyelvhelyesség, szókincs, kommunikációs készség, kreativitás.

Kérdezz-felelek

1. Mit tegyek, ha nem látom a jeligémet/azonosítómat a listában?

Előfordulhat, hogy a jelentkezési lap nem érkezett meg az iskolába, ha nem találják a jelentkező oktatási azonosítóját vagy jeligéjét, kérjük, hogy írjanak nekünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre!

2. Mit tegyek, ha nem látok a jeligém mellett szóbeli tantárgyat?

Szóbeli meghallgatásra csak azt a tanulót hívtuk be, akinek a pontszáma eléri a 106 (8000 és 9000 kódon a 110) pontot az eddig elérhető 150 pontból, a tanulmányi területre érvényes pontszámítási módszer szerint. Ha Ön úgy gondolja, hogy a jelentkező eléri ezt a pontot, kérjük, hogy írjon nekünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre! A tőlünk telhető legnagyobb odafigyelés mellett is elképzelhető, hogy hiba történt az adatrögzítés során, minden megkeresésnek utánanézünk, kérjük, írjanak kérdéses esetben!

Ha a jelentkező tényleg nem érte el a 106 (110) pontot, akkor semmilyen kivételt nem teszünk, kérjük, ne írjanak méltányossági kérelmet, a felvételi eljárás tisztasága érdekében nem teszünk kivételt senkivel, csak a megállapított pontszámot elérő jelentkezőket várjuk a szóbeli meghallgatásra.

3. Mit tegyek, ha a kódszámmódosítás során szeretnék megjelölni olyan tanulmányi területet, ahová másból kellene szóbeli felvételi vizsgát tennem, mint amire az eddigi jelentkezés alapján?

Ebben az esetben, ha a megjelölni kívánt tagozaton is elérné a jelentkező a behíváshoz szükséges pontszámot, kérjük, hogy írjon nekünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre! Kérjük, csak a kapott visszaigazolás után foglaljanak időpontot abból a felvételi tárgyból, amire szükség lesz majd.

4. Mit vigyek a szóbeli felvételire?

A járványhelyzetre tekintettel kérjük, hogy kizárólag személyazonosításra alkalmas fényképes igazolványt és tollat hozzanak a felvételizők! NEM kérünk okleveleket, füzeteket, naplókivonatokat.

5. Mi a teendő, ha a felvételiző beteg lesz vagy hatósági karanténba kerül a felvételi idején?

Ebben az esetben kérjük, hogy írjon nekünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, a további teendőkről egyeztetünk. COVID-fertőzésre utaló tünetekkel senki nem léphet be az épületbe, minden helyzetre egyedileg találunk megoldást, a felvételizőt a betegsége hátrányosan nem érinti, nem marad le a felvételiről emiatt.

6. Hogyan léphetek kapcsolatba az iskolával?

Kérdés, kérés esetén írjon nekünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre! Minden megkeresésre válaszolunk, de a hatékony tájékoztatás érdekében kérjük, hogy kizárólag email-ben keressenek minket, telefonon, személyesen az Önök pontos tájékoztatása érdekében nem fogadunk megkeresést a felvételivel kapcsolatban.

Bármilyen kérdés esetén kérjük, kizárólag email-ben forduljanak hozzánk ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )!

Sikeres felvételit kívánunk! :)

Módosítás: ( 2021. március 01. hétfő, 09:59 )

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL