var div = 5;var sliderEnabled = true; function scrFol() { var ad = document.getElementById( 'slider' ); var dPos = ( document.all ) ? document.body.scrollTop : window.pageYOffset;if ( ( dPos == 0 ) && ( document.all ) ) dPos = document.documentElement.scrollTop;dPos += 50; var cPos = parseInt( ad.style.top ); if ( cPos == 0 ) cPos = dPos-1000;var posDif = dPos-cPos;if ( ( ad.style.display == 'none' ) && ( sliderEnabled ) ) ad.style.display = 'block';if ( posDif > 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.ceil(posDif/div))+'px'; else if ( posDif < 0 ) ad.style.top = (cPos+Math.floor(posDif/div))+'px';if ( sliderEnabled ) setTimeout( 'scrFol()', 20 ); } function closeFollowSlider() { sliderEnabled = false; document.getElementById( 'slider' ).style.display = 'none'; } setTimeout( 'scrFol()', 2000 ); -->
Események
E-Kréta Napló
Hirdetés
Szinyei Times
Hirdetés
Alapítvány
Szinyei Merse Pál Alapítvány Adószám: 19672988-1-42
Közvetlen támogatás nyújtható átutalással az alábbi számlaszámra: Szinyei Merse Pál Alapítvány 11706016-20726380
1%
Támogassa Ön is adója 1%-ával iskolánk alapítványát!
Hirdetés
Az eddigi felajánlásokat köszönjük!
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa99
mod_vvisit_counterEbben a hónapban12336
mod_vvisit_counterÖsszesen (2010.09.01. óta)2446906

Az Ön IP-címe: 107.21.16.70
Névnap
Ma 2019. január 20., vasárnap, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.
Iskolai Információk

ECDL
Hirdetés
Magyar Mk. oldala
Hirdetés
Comenius Project
Comenius Project
Hirdetés
TÁMOP
Hirdetés
TÁMOP 3.14
Hirdetés
Digitális Témahét'18
Hirdetés
Digitális témahét'17
Hirdetés
Digitális témahét'16
Hirdetés
Pénz7
Hirdetés
FTH'17
Fenntarthatósági Témahét 2017
Hirdetés
MS Office365
Hirdetés
e-Twinning
Hirdetés
Hirdetés
Az iskola és az ECDL vizsgaközpont számítógépeit a G-DATA szoftverei védik.

Felvételi

Kedves Nyolcadikos Tanulók! Kedves Szülők!

A kijavított vizsgadolgozatok megtekintésére 2019. január 25. 8:00-16:00 között biztosítunk lehetőséget az iskola könyvtárában. A betekintéshez a korábbi évek tapasztalatai alapján, a várakozási idő csökkentése és az Önök kényelme érdekében előzetes regisztrációt kérünk. A regisztrációt 2019. január 23-án 22:00-kor lezárjuk.
Természetesen bejelentkezés nélkül is meg lehet tekinteni a dolgozatokat, de a megtekintés tervezhetősége, gördülékenysége érdekében mindenkit arra kérünk, hogy regisztráljon.

A regisztrációs űrlap ide kattintva érhető el.

Regisztráció utáni időpont-változtatás  vagy bármilyen kérdés esetén kérjük, hogy kizárólag email-ben, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

MÁSOLAT KÉSZÍTÉSE

A megtekintés során a kijavított dolgozatokról kézzel vagy elektronikus úton pl. digitális fényképezőgéppel másolatot készíthetnek, kérjük, hogy saját eszközzel készítsenek felvételt, az iskolában a másolás lehetősége korlátozott.

ÉSZREVÉTEL ÉS ANNAK ELBÍRÁLÁSA

A vizsgázó és szülője kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén észrevételeit 2019. január 28-án (hétfőn) 16:00-ig írásban adhatja le. Az észrevétel benyújtására nyitva álló határidő elmulasztása esetén egy napon belül lehet igazolási kérelmet benyújtani (ez a határidő jogvesztő).

Ha az írásbeli vizsgakérdésekre adott megoldás értékelésére a vizsgázó észrevételt nyújt be, az iskola az észrevételt elbírálja, ennek eredményét határozat formájában az észrevétel benyújtását követő három munkanapon belül közli az észrevételt tevővel. Az észrevételt tevő a határozat kézhezvételétől számított három napon belül, a vizsgát szervező iskolában, az Oktatási Hivatalnak címezve fellebbezést nyújthat be. A fellebbezés benyújtására meghatározott határidő elmulasztása miatt igazolásnak helye nincs. Az Oktatási Hivatal a fellebbezés eredményét határozat formájában az észrevétel benyújtását követő nyolc napon belül elektronikus úton írásban közli az iskolával, postai úton megküldi az iskolának és a kérelmezőnek.

 

Kedves Nyolcadikos Tanulók! Kedves Szülők!

A központi írásbeli felvételi vizsgák időpontja 2019. január 19. szombat 10:00. A vizsgákról, a dolgozatok megtekintéséről és az értékelő lapok átvételéről szóló tájékoztatót mindenkinek elküldtük a jelentkezési lapon megadott email-címre és postai úton is. A fontosabb tudnivalók a Bővebben-re kattintva olvashatóak. Eredményes felvételit kívánunk!

Módosítás: ( 2019. január 18. péntek, 15:22 )

Bővebben...

 

A középfokú írásbeli vizsgákra való jelentkezés határideje: 2018. december 7. A jelentkezést ahhoz a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolához kell beadni, amelyben a jelentkező a vizsgát meg kívánja írni. Aki nálunk szeretné megírni a központi írásbeli vizsgát, az a jelentkezési lapot személyesen leadhatja az iskola portáján vagy postai úton is eljuttathatja iskolánkhoz.

Jelentkezni kizárólag az Oktatási Hivatal honlapjáról letölthető jelentkezési lapon lehet, amely ide kattintva érhető el.

Amennyiben a tanuló számára a szakértői véleményben foglaltaknak megfelelően speciális körülmények biztosítását kérelmezik (felvételi vizsgán hosszabb kidolgozási időt, az írásbeli vizsgán az iskolai tanulmányai során általa használt, megszokott eszközök biztosítását vagy a vizsga meghatározott részeinek értékelése alóli mentesség), kérjük, hogy a felvételi jelentkezési laphoz csatolják a kérelmet, amelyben leírják, hogy mit kérelmeznek, valamit a szakértői véleményt is!

Tájékoztatásul: a középfokú írásbeli felvételi vizsga január 19-én szombaton 10:00-kor kezdődik, a további tudnivalókról az írásbeli vizsga előtt bővebben is tájékoztatást adunk a honlapon.

A felvételi eljárással kapcsolatban kérjük, hogy kizárólag a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

 

Kedves Érdeklődők!

Köszönjük a jelentkezést a nyílt napra, a regisztrációt most lezárjuk az előkészületek érdekében. Néhány technikai információt email-ben küldünk a délután folyamán azoknak, akik jelentkeztek. Regisztrált vendégeinket szeretettel várjuk a holnapi nyílt napon! Kérdés esetén kérjük, hogy csak a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen keressék iskolánkat, köszönjük!

 

Tisztelt Érdeklődők!

A 2019/2020-as tanévre vonatkozóan a hozzánk jelentkező nyolcadikos tanulók a felvételi eljárás során legfeljebb 200 pontot érhetnek el, a pontszámítási módszerünk részletesen ide kattintva érhető el. A pontszámításunk a választott tagozattól függ, a 0093 és 0094 kódú tagozatokra  (9.C) a többitől kicsit eltérően számítjuk a pontokat.

A pontszámításhoz készítettünk kalkulátorokat segítségképpen, ezekbe (letöltés után) beírva a megfelelő jegyeket, pontokat, megtekinthetőek az általunk számított pontszám.

Pontszámító kalkulátor a 0093,0094 kódú tagozatokra jelentkezőknek

Pontszámító kalkulátor a többi tagozatkódra jelentkezőknek (0090,0091,0092,0095,0096,0097,0098)

Módosítás: ( 2018. október 26. péntek, 19:15 )

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL