Hasznos Oldalak

2. Internetbiztonság Nap

2023. február 16.
Bővebb részletek a plakátra kattintva!

Új könyveink

1% - Támogatás
Támogassa Ön is adója 1%-ával iskolánk alapítványát!
Hirdetés
Az eddigi felajánlásokat köszönjük!
A tanév utolsó tanítási napja

A tanév utolsó tanítási napjáig :)
(2023. június 16.)
hátralevő idő:

Countdown Timer

Naptár
<-  Április 2023  ->
HK SzCs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ma van az év 83. napja Szökőév? - Nem! -
Hétköznap/hétvége: Hétköznap

Idő: 01 óra, 17 perc.
Internetidő: 054 (Swatch)
Időszámítás: Téli
Horoszkóp:
Kos (március 21. - április 20.)
Iskolai Információk

Alapítvány
Szinyei Merse Pál Alapítvány
Adószám: 19672988-1-42

Közvetlen támogatás nyújtható átutalással az alábbi számlaszámra:
Szinyei Merse Pál Alapítvány 11706016-20726380
ECDL vizsgaközpontunk
Hirdetés
Munkaközösségek oldalai

Microsoft Office 365

Facebook, Instagram

A 2023. tavaszi (május-júniusi) érettségi vizsgaidőszakban az írásbeli (gyakorlati) és a szóbeli vizsgák az alábbi időpontokban lesznek:

 

 

  • Az elmúlt évek érettségi feladatsorai - mind közép-, mind emeltszinten - nyilvánosak, így azok elérhetőek az Oktatási Hivatal honlapján, ide kattintva.
  • Az egyes tantárgyak követelményeiről, segédeszközeiről, a vizsga formájáról a https://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/erettsegi_vizsgatargyak honlapon található részletes információ, valamint a felkészítő-vizsgáztató szaktanárok adnak útbaigazítást
  • Az érettségi vizsgával és a jelentkezéssel kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket itt lehet elolvasni.
  • A középszintű érettségi vizsgák az iskolánkban, az emelt szintű érettségi vizsgák más intézményben lesznek! Az emelt szintű érettségi vizsgahelyszínek személyenként változók! Erről értesítést küldtünk.
  • Minden vizsgára hozni kell a személyi igazolványt!
  • A vizsgázók az érettségi vizsga minden eseményére, az írásbeli vizsgára, a szóbeli vizsgára, a tájékoztató értekezletre és az eredményhirdetőre is ünnepi öltözetben jelennek meg.
  • Az érettségi vizsgáról (írásbeliről, szóbeliről) elkésni nem lehet. A vizsgázó úgy induljon el, hogy legalább 30 perccel a vizsga kihirdetett időpontja előtt a vizsga helyszínén legyen. Nem indokolhat késést sem közlekedési akadály, sem bármilyen személyes mulasztás vagy gondatlanság (csak egészen kivételes esemény, pl. természeti katasztrófa, közlekedési sztrájk stb.) Ha a vizsgázó neki felróható okból elkésik, vagy távol marad, vagy engedély nélkül eltávozik a vizsgáról, akkor az adott tárgyból (egy másik vizsgaidőszakban) csak javítóvizsgát tehet.

 

 

Jelentkezési határidő: 2023. február 15.

Jelentkezés érettségi vizsgára:

  • Régebben nálunk érettségizett nappalis diákjaink érettségi bizonyítvány, 12-es középiskolai bizonyítvány, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása mellett,
  • Jelenlegi nappali tagozatos tanulók személyi igazolvány, lakcímkártya, esetleges törzslapkivonat (előző érettségi eredményekről) bemutatásával,
  • Felnőttoktatásban tanuló/tanult diákok illetve nem nálunk érettségizett felnőttek, a felnőttoktatási tagozatunkon jelentkezhetnek érettségi vizsgára. Bővebb információ: www.terezestigimi.hu

Aki érvényes szakértői vélemény alapján valamilyen mentességet kér (pl. hosszabb felkészülési idő), annak a szakértői véleményt és a mentességre vonatkozó kérelmet is a jelentkezéskor kell leadnia.

Jelentkezés és bővebb információ:
Árvai Balázs
intézményvezető-helyettes
telefon: 312-0687/106
email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.