3. InternetBiztonság Nap

2024. február 16.
Bővebb részletek a plakátra kattintva!

Új könyveink

1% - Támogatás
Támogassa Ön is adója 1%-ával iskolánk alapítványát!
Hirdetés
Az eddigi felajánlásokat köszönjük!
A tanév utolsó napja

A nyári szünetig
(2024. június 21.)
hátralevő idő:

Countdown Timer

Naptár
<-  Június 2024  ->
HK SzCs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ma van az év 89. napja Szökőév? - Igen! -
Hétköznap/hétvége: Hétköznap

Idő: 15 óra, 54 perc.
Internetidő: 662 (Swatch)
Időszámítás: Téli
Horoszkóp:
Kos (március 21. - április 20.)
Iskolai Információk

2. InternetBiztonság Nap

2023. február 16.
Bővebb részletek a plakátra kattintva!

Alapítvány
Szinyei Merse Pál Alapítvány
Adószám: 19672988-1-42

Közvetlen támogatás nyújtható átutalással az alábbi számlaszámra:
Szinyei Merse Pál Alapítvány 11706016-20726380
ECDL vizsgaközpontunk
Hirdetés
Munkaközösségek oldalai

Microsoft Office 365

Facebook, Instagram

Tanáraink

Intézményünk vezetése:

dr. Neizer Zita (igazgató; kémia)

Árvai Balázs (igazgatóhelyettes; biológia, földrajz)

Molnár Krisztina (igazgatóhelyettes; angol nyelv)

Schlemmer Gábor (igazgatóhelyettes; digitális kultúra)

Surin Zsuzsanna (igazgatóhelyettes; matematika)

 


 

Intézményünk nappali tagozatának tanári kara a 2023/2024-es tanévben:

Aczél Judit (matematika) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bagi Krisztina (spanyol nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bakó Dorottya (magyar nyelv és irodalom) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bakondi Anett (testnevelés, 12.A osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Barna Tamás (állampolgári ismeretek, történelem 12.F osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Barta Beáta Magdolna (angol nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Belniák Katalin (német nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Borka Péterné (történelem, állampolgári ismeretek) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Both Rebeka (magyar nyelv és irodalom, 9.F osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Czikhardt János (angol nyelv, fizika) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Czilli Veronika (matematika, 12.E osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Csontos Katalin (angol nyelv, német nyelv, 11.A osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Csuba Gábor (testnevelés) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Dósa Monika (német nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Együd Bence Norbert (biológia) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fila Eszter (német nyelv, 12.D osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Garbóci Bernadett (angol nyelv, történelem) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Grünberg Ágnes Margit (angol nyelv, 12.B osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Guba Norbert (angol nyelv, 10.F osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

György Gabriella (kémia, 9.C osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Harczi Krisztina (magyar nyelv és irodalom) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

dr. Hima Gabriella (magyar nyelv és irodalom, német nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Hornyák Gábor (biológia, kémia, 10.C osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Horváth Györgyi (ének-zene, művészetek (ének)) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Juhász Zsuzsanna (biológia, földrajz) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kapás Gina Mercédesz (német nyelv, magyar nyelv és irodalom) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Karajz Nóra (német nyelv)

Keresztesi János (matematika) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kiss Marianna (vizuális kultúra) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kocsis Zsuzsanna (angol nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kocsisné Varga Zita (könyvtár) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Komlósi László Ákos (állampolgári ismeretek, földrajz, történelem, 10.E osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kőszegi Roberta (digitális kultúra) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Lakosi Katalin (angol nyelv, magyar nyelv és irodalom)

Lojkó Sándor (testnevelés, 9.D osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Lőrincz Tünde (dráma és tánc, magyar nyelv és irodalom) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Macudzinski Gabriella (francia nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Medenczi Román (ének-zene) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Méhes Krisztina Noémi (testnevelés) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Munkácsi Erika (francia nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Nagy-Szakál Zoltán (digitális kultúra, 10.A osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Orbán Gabriella (angol nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Papp Rita (angol nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Papp Róbert (testnevelés, 9/NY.A osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Pettkó Ágnes (magyar nyelv és irodalom, 10.D osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Pintér Katalin (biológia, földrajz, 12.C osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Pirisi Zoltán (digitális kultúra) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Priszter Andrea Marietta (testnevelés) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ritzl Judit (vizuális kultúra) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rostás Antal (fizika) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Sebők Zoltán (történelem, mozgóképkultúra és médiaismeret) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Seregy Stella (könyvtár) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Simon Laura Erzsébet (angol nyelv, 9.E osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Simonné Szabados Klára (spanyol nyelv, 11.F osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Somogyi Zoltán (digitális kultúra, fizika) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Soósné Velenczei Ildikó (állampolgári ismeretek, történelem) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szalai Júlia Sára (angol nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szalkay Csilla (biológia, matematika, 11.C osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szendeffy Szilárdné (matematika) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szente Kármen Anett (matematika) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szilvási Csenge (magyar nyelv és irodalom, német nyelv, 9.A osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Torma Orsolya (magyar nyelv és irodalom, fejlesztés) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tornai Henrietta (digitális kultúra, matematika, 11.D osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

dr. Tóth Ágnes (francia nyelv, német nyelv) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tóth Gábor (matematika, fizika) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Utasiné Benes Beáta (latin nyelv, magyar nyelv és irodalom) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

dr. Varga Márta (kémia) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Zámbory Krisztina (biológia, természetismeret, 11.E osztályfőnöke) - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Kedves Szülők!

Iskolánk nappali tagozatos osztályaiban tanító pedagógusokkal a KRÉTA rendszer üzenetküldő funkcióján, telefonon, valamint a táblázatban megtalálható email feliratra kattintva közvetlen email küldéssel tudják felvenni a kapcsolatot.

Üdvözlettel: Iskolavezetés