Tisztelt Szülők!

Köszönjük, hogy részt vettek a november 20-i fogadóórán! Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a november 20-án elmaradt fogadóórájuk miatt Kovács Péterné és Mika-Duli Ágnes tanárnők is 27-én várják a szülőket. Az űrlapok felépítése miatt (könnyebben használható így, mert nem rögzíthető a táblázat első sora illetve első oszlopa) a november 27-i fogadóódára a szaktanárokhoz 2 táblázatban tudnak időpontot foglalni.

A fogadóórákon a szaktanárok beosztása:

2019. november 27. 16:00-19:00 a fogadóórát tartó szaktanárok névsora (ez nem a bejelentkezési link)

A fogadóórákon 10 perces időszakok állnak rendelkezésre a szaktanárokkal történő beszélgetésre, kérjük, hogy előzetesen jelentkezzenek be a fogadóórákra, a bejelentkezés nélkül érkező szülőket nem biztos, hogy tudják fogadni a szaktanárok vagy csak hosszas várakozás után kerülnek sorra, mert az időpontra érkező szülőket a választott időpontban fogadjuk.

IDŐPONT FOGLALÁSA (a dátumra kattintva):

2019. november 27. 16:00-19:00 (határidő: 2019. november 26. 12:00)

Határidő utáni bejelentkezés esetén kérjük, hogy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen egyeztessenek az elérhető időpontokról. Az űrlap a legkényelmesebben számítógépről tölthető ki. Az űrlapon a foglalt időpontok foglalás után rögtön megjelennek, de a már megkezdett űrlapon a kitöltés megkezdése után nem frissülnek a foglaltsági adatok. A párhuzamos foglalás elkerülése érdekében kérjük, hogy ne egy korábban megkezdett űrlapon foglaljanak időpontot! Kérjük, hogy egy szaktanárhoz egy tanuló esetében csak egy időpontot foglaljanak, figyeljenek arra, hogy két szaktanárhoz ne ugyanazt az időpontot foglalják le (sajnos ezekre az űrlap nem figyelmeztet). Ha esetleg előfordul párhuzamos foglalás, ebben az esetben felvesszük a kapcsolatot az érintett szülőkkel egy újabb időpont egyeztetése miatt, kérjük, hogy emiatt is működő e-mail címet adjanak meg a foglalás során!

Kérjük, hogy aki mégsem vesz részt a fogadóórán vagy módosítani szeretné a foglalást, mondja le az időpontot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, hogy más be tudjon jelentkezni az adott időpontra, köszönjük!

Várjuk Önöket a fogadóórákon!

Módosítás: ( 2019. november 23. szombat, 14:52 )